VERBREDE MODULO SP LOSSTATION, BIGBAG LOSSEN IN BUNKER


Verbrede Modulo SP losstation; Wist u dat wij ook oplossingen op maat kunnen realiseren?

Bigbags worden in vele industrieën gebruikt, met uiteenlopende manieren van het lossen van deze bigbags. Helaas wordt nog veel te vaak wordt het handmatig lossen van Bigbags voor lief genomen. En dat terwijl er eigenlijk vaak heel eenvoudig en efficiënt gewerkt kan worden, wij hebben meerdere standaard losstations ontwikkeld en in productie genomen. Losstations die dus tijd en geld besparen. Geen bedrijf is hetzelfde en dus is een standaard uitvoering niet altijd voldoende, wij denken dan ook graag mee in deze uitdaging,  en leveren een oplossing op maat gemaakt voor onze klanten. Dankzij onze ervaringen én omdat wij de productie in eigen hand hebben kunnen wij snel schakelen, zo hebben wij altijd een passende oplossing.

Zo hebben wij voor een klant in de USA de  Modulo SP op maat mogen maken. Deze klant zag de meerwaarde in van ons bigbag losstation, alleen was de standaard afmeting niet toepasbaar. De klant heeft ons benaderd om mee te denken in zijn werkproces, zo hebben wij deze verbrede Modulo SP losstation voor hem ontwikkeld.

Door enkele aanpassingen aan onze Modulo SP door te voeren kan de klant zijn bigbag direct in zijn transportbak doseren, efficiënter werken en dus tijd besparen. Op de foto’s ziet u 3 op maat gemaakte Modulo SP losstations. Wat hebben wij aangepast? De poten zijn aan de onderkant breder gemaakt, deze maten zijn doorgegeven door onze klant. Door de hoogte van de losklep aan te passen is de valhoogte van het product geminimaliseerd, dit resulteert in stofreductie. Daarnaast er een omvalbeveiliging aan het frame gemonteerd. Deze constructie zorgt voor extra veiligheid voor de medewerkers.

bigbag losstation, verbreed

bigbag losframe met verbrede doorgang

Mocht u zelf ook op zoek zijn naar verbeteringen in uw bedrijfsprocessen, bel of mail ons gerust, wij denken graag met u mee!