BIGBAG LOGISTIEK OP ORDE MET HET NEVA SYSTEEM


BigBag logistiek op orde met het Neva systeem – Een perfecte combinatie met Vidbag!

Sinds kort zijn wij dealer van Neva, een handig Big Bag Handling- en opslagsysteem. Dit innovatieve systeem is speciaal ontwikkeld om de logistiek rondom bigbags te optimaliseren, en het is perfect te combineren met onze eigen Vidbag. In dit artikel zullen we de voordelen van deze oplossing bespreken en uitleggen hoe het werkt.

Vidbag is al bekend bij klanten die bigbags gebruiken voor het opslaan van zaden, kunstmest, grind en andere materialen. Onze Vidbag is speciaal ontworpen om bigbags zonder lekken te kunnen lossen. Dankzij het gepatenteerde systeem met vinnen blijft de opening goed afgesloten, waardoor u geen last meer heeft van half open gesneden zakken in uw opslagruimte.

Het Neva Big Bag Handling- en Opslagsysteem is een perfecte aanvulling op Vidbag. Dit systeem is ontworpen om het vullen, transporteren en opslaan van bigbags efficiënt en gemakkelijk te maken. Het bestaat uit een komvormig kunststof onderstel met een zijdelings bediende los- en doseerschuif, evenals vier stalen buizen met speciale kunststof koppen en voeten. Deze buizen dienen niet alleen om de bigbag stevig te fixeren, maar ook om meerdere systemen veilig op elkaar te stapelen.

Met het Neva Systeem kunt u bigbags gemakkelijk en zonder morsen vullen, veilig intern en extern transporteren, efficiënt opslaan en gedoseerd lossen. Dit bespaart tijd en geld, terwijl het ook de veiligheid op de werkvloer vergroot.

Bij Vidbag.nl begrijpen we hoe belangrijk het is om uw bigbag-logistiek op orde te hebben, en daarom bieden we het Neva Systeem aan als een aanvulling op onze Vidbag. Hiermee kunt u uw opslag- en transportprocessen optimaliseren en ervoor zorgen dat uw materialen veilig en efficiënt worden behandeld.

Als u op zoek bent naar oplossingen voor opslag, transport, het legen van bigbags, dan is het Neva Systeem bij Vidbag.nl een goede keuze. Neem gerust eens contact met ons op.