De modulo in een nieuw jasje!


 

Bij Vidbag zijn we altijd bezig met het verbeteren van onze producten om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Zo zijn we de afgelopen periode bezig geweest met een update aan onze Modulo die niet alleen het uiterlijk verfrist, maar ook de technische levensduur verbeterd! De Vidbag Modulo is vanaf nu verkrijgbaar in het Antraciet!

 De Vidbag Modulo is een handig frame waarmee u eenvoudig een bigbag op hoogte kunt plaatsen. Hierdoor wordt het lossen van materialen in bijvoorbeeld een kruiwagen een fluitje van een cent. Onze klanten zijn al bekend met de functionaliteit en het gemak van de Vidbag Modulo, maar we wilden het product naar een hoger niveau tillen.

 Voorheen waren de frames van de Vidbag Modulo gegalvaniseerd. Hoewel dit zorgde voor bescherming tegen roest en corrosie, hebben we gekeken naar de feedback van onze klanten en geïnvesteerd in een nog duurzamere oplossing. De frames van de Vidbag Modulo worden nu gepoedercoat in de kleur antraciet.

Deze nieuwe kleurstelling brengt verschillende voordelen met zich mee. Allereerst zorgt de poedercoating voor een langere levensduur van de Vidbag Modulo. De coating biedt extra bescherming tegen de elementen en voorkomt dat het frame slijt.

Daarnaast geeft de antraciete kleur de Vidbag Modulo een modern en fris uiterlijk. Het frame ziet er niet alleen degelijk uit, maar past ook beter in verschillende omgevingen en toepassingen.

Ontdek de voordelen van deze nieuwe kleurstelling en ervaar de verbeterde duurzaamheid van de Vidbag Modulo zelf!